Garantie

Proefrit bij Knook Select

Autotrust Garantie

Bij Knook Select komt u niet meer voor onverwachte, hoge reparatiekosten te staan, wanneer u bij de aankoop van uw auto een Autotrust garantie afsluit. Knook Select biedt in samenwerking met Autotrust verschillende garantiemogelijkheden (afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd van de auto). Autotrust ontzorgt jaarlijks vele klanten voor hoge reparatiekosten; of het nu gaat om een kapotte motor of versnellingsbak. Knook Select zorgt ervoor dat via Autotrust de kosten van arbeidsloon en reparatie (gedeeltelijk) vergoed worden. Wij kunnen de vergoedingen en voorwaarden aan u overhandigen, zodat u op de hoogte bent van de gedekte onderdelen en vergoedingen.

m

Garantie dicht bij huis

En grotendeels ook in Europa! Bij Knook Select kunt u altijd direct contact opnemen voor het melden van een schade. U ontvangt dan een overzicht van de dichtstbijzijnde aangesloten reparateurs waar u een afspraak kunt maken voor de benodigde reparatie.

Wanneer u in het buitenland bent kunt u ook altijd contact opnemen met Autotrust. Het is van belang altijd eerst de claim te melden bij Autotrust en toestemming te krijgen voor reparatie, voordat u actie onderneemt (bestaande gebreken en onderhoudsdelen vallen niet onder de dekking).

Garat